Hglab isn't using updated Mercurial

lassi.autio's Avatar

lassi.autio

28 Jun, 2017 10:46 AM

I tried to update Mercurial in server. At least "hg --version" and it run from Jenkins output was updated version. But when Jenkins connects to Hglab it seems not to be updated in Hglab. How can I determine which version of Mercurial is Hglab using?

  1. Support Staff 1 Posted by Anton Gogolev on 28 Jun, 2017 11:21 AM

    Anton Gogolev's Avatar

    Lassi,

    If you're using HgLab 1.10 or later, Mercurial version is displayed in the
    lower-right corner on almost every page in HgLab:

    You might want to restart HgLab if you've just updated the Mercurial
    installation.

  2. 2 Posted by lassi.autio on 28 Jun, 2017 12:20 PM

    lassi.autio's Avatar

    Unfortunately we have Hglab version 1.8.7. At least I restarted Hglab from IIS but didn't work. How should I restart it?

  3. Support Staff 3 Posted by Anton Gogolev on 28 Jun, 2017 01:25 PM

    Anton Gogolev's Avatar

    Lassi,

    HgLab 1.8 does not use Mercurial (as in "hg.exe") at all.

  4. 4 Posted by lassi.autio on 29 Jun, 2017 07:44 AM

    lassi.autio's Avatar

    OK, we have to update Hblab then. Thanks for the advice.

  5. lassi.autio closed this discussion on 29 Jun, 2017 07:44 AM.

Comments are currently closed for this discussion. You can start a new one.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac

Recent Discussions

31 May, 2019 02:29 PM
26 Nov, 2018 01:47 PM
16 Nov, 2018 07:51 PM
06 Nov, 2018 04:30 PM
24 Oct, 2018 07:57 AM

 

20 Jul, 2018 11:07 PM
05 Jul, 2018 10:53 AM
27 May, 2018 01:33 AM
14 May, 2018 03:38 PM
04 May, 2018 07:45 AM
28 Feb, 2018 07:08 AM