Remote Login Problem

adrian.rauber's Avatar

adrian.rauber

31 Jan, 2013 02:01 PM

The remote login results in a redirect back to the login page in version 0.1.541.

The login on the server via localhost works fine.

This problem was previously described. I've installed and uninstalled HgLab now two times.

  1. Support Staff 1 Posted by Anton Gogolev on 31 Jan, 2013 03:56 PM

    Anton Gogolev's Avatar

    Adrian,

    That's unfortunate. I really thought I squashed this bug.

    Could you please describe the setup you're using? Is HgLab made accessible to the outside world via a proxy of some kind?

  2. 2 Posted by tfriesen on 07 Mar, 2013 04:09 PM

    tfriesen's Avatar

    I am having a similar issue. I just downloaded version 0.1.573.

    localhost works but not using the computer name. I installed hglab into a virtual directory (web app).

  3. Support Staff 3 Posted by Anton Gogolev on 08 Mar, 2013 04:38 AM

    Anton Gogolev's Avatar

    Adrian, tfreisen

    Which version of IIS are you using?

  4. Anton Gogolev closed this discussion on 22 Aug, 2013 07:56 AM.

Comments are currently closed for this discussion. You can start a new one.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac

Recent Discussions

03 Aug, 2022 01:49 PM
05 Jul, 2022 07:01 PM
28 Mar, 2022 04:42 PM
21 Jan, 2022 10:43 AM
20 Jan, 2022 10:45 AM

 

18 Jan, 2022 10:15 AM
19 Mar, 2021 06:13 PM
01 Mar, 2021 02:51 PM
01 Jan, 2021 02:19 AM
28 Aug, 2020 08:34 AM
23 Jun, 2020 08:29 AM